FC2ブログ
--------(--)

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
2006-07-12(Wed)

Pelekat kaki buang toksin (Manzoku Foot Pad)

Pelekat untuk buang sisa toksik dalam badan ini adalah merupakan satu kaedah yang diperkenalkan dari negara Jepun. Sistem urat kaki kita(refleksologi) yang mengumpulkan kesemua organ dalam badan di telapak kaki membuatkan terhasilnya idea untuk mencipta pelekat ini.
Dengan hanya menampal pelekat ini sebelum waktu tidur malam, ianya akan membantu badan anda untuk mengeluarkan sisa-sisa toksik yang terkumpul di dalam badan kita akibat dari udara yang tercemar, pemakanan harian kita dan juga akibat rokok.


Rajah refleksologi


Lihat betapa kotornya toksin yang terkumpul di dalam badan kita.
Pelekat kaki




Jenis-jenis pelekat kaki :

1. Pelekat kaki jenis biasa (with minus ion)
Pelekat kaki utk buang sisa toksin 32 keping

Harga : RM130 (32 keping) atau RM20 untuk 4 keping (trial pack)


2. Pelekat kaki jenis panas
Pelekat buang sisa toksin(jenis panas)

Sesuai untuk orang yang selalu sejuk-sejuk kaki dan juga untuk wanita yang dalam pantang selepas bersalin. Amat sesuai digunakan terutamanya waktu nak tidur bagi mereka yang selalu bermasalah tak boleh nak tidur dengan selesa. Juga elok jika digunakan oleh orang tua-tua kerana boleh memanaskan badan mereka waktu tidur.
Harga : RM130 (32 keping) atau RM20 untuk 4 keping (trial pack)


3. Pelekat kaki jenis beraroma
Pelekat buang sisa toksin beraroma

Ada 3 keharuman : Bauan ros, lavender dan camomile. Selain dari menyedut sisa toksin dalam badan, ianya jugak membuatkan kita dpt tidur lena dengan menghidu haruman yang semerbak sepanjang kita tampal pelekat di kaki.
Harga : RM10 untuk 2 keping





Originally Posted by j****d*** :

fea,
detox pad ni seelok2nya pakai brp kali yek dlm seminggu? or tiap2 hari ke? akak dah pakai semalam (sbb baru teringat hehehe..asik lupa je) mmg hitam..byk toksid tul



Originally Posted by jelita :

baru 2 hari pakai detox pad ni...aisehman keladak maaa tp oklah baru la kita tahu toksin dlm badan keluar kan. hari pertama pakai rasa biasa je...2nd day pakai..kul 5.30 pg dah bangun tido pun lena jer..rasa ringan badan ni

mlm kang sambung pakai lagi



Originally Posted by mira83 :

abg aku pon ada pakai gak.abg aku jenis kaki kecik perot besar...tukang masak kat hotel jadi kerap berdiri dan memang selalu sakit kaki...cramp la ape sumer la...so aku bg la dia try pakai...dia pon pakai tapi pandainya abg aku ni sebab dia pakai pelekat tu kat tapak kaki dengan keadan satu betul satu lagi terbalik jadinya secara tak langsung dia mmg dapat rasa perbezaannya..jadi bila pagi dia bangun nak pergi kerja..satu kaki sakit la sebab salah tampal...yang satu lagi ok.takda la sakit2, lenguh bagai..



Originally Posted by honey_sweet13 :

dah tampal dah malam tadi... best giler...
masa mula2 tampal lagi dah rasa cam ada benda tarik2 kulit kaki honey...
even tampal kat tengah2 tapi rasa seluruh tapak kaki mcm ditarik2... x der lah
kuat rasa tu... mild jer...
tapi best... very comfortable....
pas tu bgn pagi td excited giler nak tgk hasil....
mula2 tu rasa mcm x der effect kat pelekat tuh...
(masa ni lom remove lagik pelekat dr tapak kaki)....
then honey remove... tu dia.... berkeladak warna cokelat + oily
pelekat tu... color dier lagik cokelat dr gambar yg fea tepek....
banyak giler toksin yg bersarang kat badan nih rupanyer...
( x sempat amek gambar lagik)...

yg lagi best.... rumah honey 2 storey... biasa klu bgn pg nak turun bawah tu...
adoi mak... sakit betul kaki ni nak menapak... macam org tua jln...
siap pegang dinding lagik...
tapi hari ni... wah laju jer honey turun tangga.... siap lari2 anak2 lagik...
badan rasa lebih fresh dr hari biasa....

tq fea..... rekemen barang baek punya.....



Originally Posted by fla*** :

mmg ok sgt pakai... my experience.. kaler greyish brown, lendir2 jugak.. n some blood spots.. err normal ke ada blood spots ek??
but mmg fresh bila bgn pagi...



Originally Posted by ogy*** :

fea .. satu rumah pakai sekarang nih. alhamdulillah, Mak akak pakai, kaki dia yg bengkak (water retention) sbb sakit jantung, jadi kurang. sekarang ni Mak mmg rajin pakai. dia kata kaki rasa ringan. thanks ye fea, melayan kami adik-beradik.

pelekat toxins fea ni mmg bagus, tak caya tanya kat fea, berapa keping kami beli



Originally Posted by fis*** :

fea ...nak bagitau poslaju jepang dah sampai semalam .. spt biasa kastam sudah buka dulu la ... comey la tulisan fea

sebelum saya pakai pad ni ...saya akan rendam kaki dlm air panas + garam laut mati zara (cosway) ... hasilnya esok pagi pad akan tukar warna coklat dan melekit2 ... jalan pun jengkit2 ke bilik air takut lantai kotor



Originally Posted by caro*** :

ok.. malam tadi start pakai Manzoku Pad..
Cara pemakaian same la macam Kino...Tepek kat tumit . saya biasa pakai awal dlm ko. 9.30pm pastu sarungkan stokin n smbung wat kerja2 umah la..
Kalau pakai lewat sgt x maximum dpt 8jam kan..
Pakai stokin tu bkn aper..nak elak alas tilam kotor *& . .Pagi subuh bangun , buka pad..

Hasilnye ...cam biasa coklat n b'minyak2..tapi sbb saya dah biasa pakai KINO sblum ni.. warna coklat tu x pekat sgt la tpi still b'minyak..Malam tadi pakai yg 'panas' punya.Dlm keadaan t'baring atas katil tu..leh rasa cam kat tumit tu b'denyut2. Cam pad tu tngah menarik2 kuar toksin.Pas tu t'lena smpai pagi..

Sekian dari bilik berita..

P/s : pic x yah tepek la ya..kang x lalu org nak bfast




スポンサーサイト

comment form

管理者にだけメッセージを送る

comment

Add Me


Kategori
Links
Mail / Order

Name:
E-Mail:
Subject:
Message:

Tuan Kedai
Sofea Aki

email to : sofea_aki@yahoo.co.jp


Jana Pendapatan RM450-RM1500 Sehari!! Ads4Buck$
Kotak Mesej

Tetamu
online
Cari Apa?
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。