FC2ブログ
--------(--)

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
2008-05-30(Fri)

Testimoni Terbaru Wakilala

Testimoni terkini dari pelanggan tetap saya yang menggunakan Wakilala Clear Wash dan Bright Up Essense!!

****** <*******83@gmail.com> wrote:

Hi kak,

Sihat alhamdulillah. Cuma agak sibuk sikit. Wakilala tu ok lah. Ada
dah nampak kesan dia 2-3 hari lepas guna.Skang dah sebulan dua kot.
Asal mandi je pakai. Hehe suka bau dia best. Skang dah jarang pakai
deodorant .Memang pudar kesan-2 hitam bekas pakai deodorant. N kulit
pon jadi lembut. Cuma essence nye cepat habes. Kene jimat skit pakai hehehe.
Nanti bln depan kalau ada bajet lebih nak oder lagi



スポンサーサイト
2008-05-18(Sun)

Model kimono jinbei terbaru

Kimono

Model : Ahmad Irfan - 3 tahun

Terima kasih kepada pelanggan yang sudi berkongsi gambar dengan semua. Kepada pelanggan yang lain, anda juga dialu-alukan untuk berkongsi gambar dengan semua.
2008-05-06(Tue)

Waffle Terkini Menggunakan Waffle Maker

Waffle

Waffle




Ini gambar terbaru waffle yang saya buat malam tadi. Waffle coklat versi bulat menggunakan waffle maker.

Cara membuatnya amat senang. Saya gunakan tepung untuk pancake, kemudian saya tambah serbuk milo/coklat ke dalamnya. Kandungan air saya kurangkan supaya waffle jadi lebih padat dan tak lembik. Kemudian saya bakar menggunakan waffle maker. Sedap wooo!
Add Me


Kategori
Links
Mail / Order

Name:
E-Mail:
Subject:
Message:

Tuan Kedai
Sofea Aki

email to : sofea_aki@yahoo.co.jp


Jana Pendapatan RM450-RM1500 Sehari!! Ads4Buck$
Kotak Mesej

Tetamu
online
Cari Apa?
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。