--------(--)

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
2008-02-14(Thu)

Wave Sauna Upper Arm Shaper


Wave Sauna Upper Arm Shaper

Menumpukan pengecilan bahagian lengan yang sukar untuk dikecilkan! Boleh dipakai dengan pakaian biasa anda.


Wave Sauna Upper Arm Shaper


Wave Sauna Upper Arm Shaper

Wave Sauna Upper Arm Shaper




Point 1 :
Lengkuk di bahagian dalam wave shaper menghasilkan kesan urutan pada lengan
Disebabkan adanya lekuk di bahagian dalam waveshaper, stimulasi akan terhasil tiap kali badan digerakkan.
Wave Sauna Upper Arm Shaper


Point 2 :
Kadar kebolehan memerangkap haba yang tinggi mampu membantu badan mengeluarkan peluh yang banyak. Terbina dari 3 lapisan yang menghalang haba dari badan keluar, sekaligus membantu perpeluhan yang banyak. Kawasan berlekuk membantu kita rasa selesa dan tidak melekit walaupun berpeluh dengan banyak.
Wave Sauna Upper Arm Shaper


Point 3 :
Sifat elastiknya membuatkan wave shaper akan melekat pada badan dan tidak menggelongsor Dengan itu, kita boleh menggunakannya sewaktu membuat kerja harian di rumah dan juga semasa bersukan. Peluh pasti akan terhasil dengan banyak.
Wave Sauna Upper Arm Shaper


Saiz : Free size
Ukuran bahu : 36~43 cm
Ukur lilit lengan : 25~34 cm

Harga : RM150 termasuk kos pos




Testimoni dari kak ashtar :

Emmm.... best nye pakai sauna wave ni.... rasa cam berpeluh jek lengan akak ni... Semalam akak pakai dalam masa 10 jam gitu. Dah ada pengurungan 1/2 cm.. hehe... syiok nye...



Testimoni dari deena7 :

ni nak bagi testimoni...

kita dah beli utk lengan tu kira kurang dari 6 bulan la..tak ingat bila...mula mula pakai seminggu, sebulan, 2 bulan mcm tak berkesan jer...tapi dek kerana mahal pakaikan jugaklah sebab tak nak rugi...lagipun senang jer pakai dia bawak tido...tu yang malas nak tulis testimoni tu...tapi minggu lepas aku perati lengan aku ni dah tak segeleber mcm dulu..kira nampak tight sikit...aku tak nak perasan aku tanya kawan aku, kawan aku ckp lengan aku memng tak besar pun ...sedangkan dulu dia pernah cakap...eee besanya lengan kau..jgnlah pakai baju takde tangan...tup tup dia cakap aku punya lengan memang tak pernah besar...tersenyum jer aku.....maknanya kalau kita pakai konsisten apa apun pun berkesan cuma cepat lambatnya bergantung pada badan seseorang tu....erm...akhir kata fea, tolong bgtau harga untuk peha pulak....nak kuruskan peha plak lepas ni



Testimoni dari kak nenektua :

elo eberibodi...

nenek dah selamat guna benda ala utk kecikkan lengan tu. alhamdulillah takde elegik apa. nenek dah guna hampir sebulan la. dan alhamdulillah, lengan pon dah mengecik sket.
kalo dulu pakai baju kurung, kat lengan tu rasa sendat je. tapi sekarang ni dah selesa balik dah.
tinggal nak kuruskan badan je ni.

nenek guna ni pon sambil lepak2 kat depan tibi,
tapi mmg tetiap hari la.
balik keje. sampai umah dalam kol 6. terus pakai.
dekat2 kol 7 baru bukak. pehtu mandi.

kalo nenek pi erobik. nenek pakai gak. taim tu la, peluh merecik2 kuar2. hehehe

mula2 masa nenek pakai tu mmg rasa ketat gile. mmg tak berapa nak muat.
nak pakai sampai atas pon tak lepas. terpaksa sampai separuh je.

pehtu sekarang ni dah okey. dah boleh tutup semua lengan. tak susah2 dah nak pakai. heheheh



Testimoni dari paulinevoon :

arm sauna tu.. ermm... ku rasa kalo body besar sikit dr aku dah tak boleh sarung ler... myself pun memula payah gak nak sarung.. belum lagi time nak buka.. tp by today dah biasa dah.. so ok la, walaupun masa nak buka tu still kena bend down n luruskan lengan n pelan2 buka.. as to ukurlilit i belum buat lagi.. nak tggu a few days.. but mana tau esok aku buat sbb tak sabar wakaka..

hmmm.. agaknya my body starting to lose weight rapidly by now.. i pakai sauna gear tu starting wednesday je.. laju gak dia bakar lemak/calorie kan.. i dunno lah.. sbb i still jaga makan & still follow my diet program religiously..




スポンサーサイト
Add Me


Kategori
Links
Mail / Order

Name:
E-Mail:
Subject:
Message:

Tuan Kedai
Sofea Aki

email to : sofea_aki@yahoo.co.jp


Jana Pendapatan RM450-RM1500 Sehari!! Ads4Buck$
Kotak Mesej

Tetamu
online
Cari Apa?
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。