--------(--)

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
2007-02-09(Fri)

4 Step Shape Sauna Belt

4 Step Shape Belt untuk pinggang dan peha (dijual berasingan)

Sauna Belt


Dapatkan bentuk pinggang dan peha yang cantik dengan 4 Step Shape Belt ini!!

Saiz untuk pinggang :
Sauna Belt


Saiz untuk peha :
Sauna Belt




Anda cuma perlu padankan saiz dengan pinggang/peha anda, dan apabila pinggang/peha anda makin mengecil, anda boleh laraskan supaya kedudukannya bersaiz ngam-ngam dengan saiz anda!!

Terdapat 3 cara utama 4 Step Shape Belt ini bertindak dalam mengecilkan saiz pinggang/peha:

1. Penggunaan bahan germanium dan titan membuatkan haba dari tubuh badan terkumpul dan membolehkan peluh keluar dengan banyak dalam masa yang singkat!

2. Mengikat kemas bahagian badan yang mudah dihinggapi lemak berlebihan da membantu mendapatkan bentuk badan yang menarik!

3. Struktur yang dicipta membuatkan 4 Step Shape Belt ini akan mengikut bentuk badan anda, tidak berlipat-lipat. Ini akan menjadikan bentuk pinggang anda kekal cantik tanpa menjejaskan body line anda.


Selesa dan mudah digunakan di mana-mana, cepat mengeluarkan peluh dan sesuai untuk pelbagai saiz pinggang/peha.

Perbezaan antara Germa 4 Step Shape Belt dengan mana-mana shape belt yang lain :
Sauna Belt





Harga : RM190 setiap satu(termasuk kos pos)
スポンサーサイト
2007-02-08(Thu)

Testimoni Untuk Germa 4 Step Shape Belt



Testimoni penggunaaan Germa 4 Step Shape Belt(G4ss) untuk pinggang :


Tahap Kepuashatian : 5 bintang
Saya membelinya untuk digunakan semasa berjogging. Memang berkesan !


Tahap Kepuashatian : 5 bintang
Ia melengkung dan mengikut bentuk tubuh dengan baik dan saya rasa amat selesa menggunakannya. Harganya juga amat murah jika dibandingkan dengan kualitinya. Saya ingin membeli sehelai lagi untuk memudahkan saya membasuh dan memakainya bergilir-gilir setiap hari.



Tahap Kepuashatian : 5 bintang
Ianya diperbuat dari bahan yang bermutu tinggi dan membuatkan suhu badan tidak hilang dan saya berpeluh dengan banyak sekali semasa menggunakannya. Ia mencengkam dengan padat di bahagian pinggang dan menyokong pembentukan pinggang yang cantik. Kelenturannya ketika saya memakai di dalam baju berjaya menghasilkan bentuk badan saya yang solid tanpa mencacatkan pandangan mata kasar. Saya amat mengesyorkan anda semua untuk menggunakannya !


Testimoni penggunaaan Germa 4 Step Shape Belt(G4ss) untuk peha :


Tahap kepuashatian : 5 bintang
Saya telah mencuba G4SS untuk pinggang, dan ianya amat serasi dengan saya. Jadi kali ini saya cuba G4SS untuk peha pula. Harganya amat murah dan berpatutan. Yang pastinya, memang peluh akan keluar dengan banyak dan amat melegakan. Walaupun agak gatal jika menggunakannya berterusan tanpa henti, tapi saya tetap menggunakannya setiap kerana saya berharap ia dapat menghapuskan selulit di peha saya.


Tahap kepuashatian : 5 bintang
Pada mulanya saya begitu sedih kerana untuk saiz paling besar pon begitu ketat dan susah untuk saya memakainya. Tetapi setelah seminggu step 1 sudah tidak berapa ketat dan saya pasti ini adalah kesan dari pemakaian G4SS. Pernah sesekali G4SS ini menggelongsor turun ketika saya memakainya semasa berjalan2. Saya amat mengesyorkan G4SS ini kerana kesannya yang menakjubkan dan harganya yang berpatutan.


Tahap kepuashatian : 5 bintang
Sangat sesuai untuk saya! Saya memiliki G4SS untuk pinggang dan juga peha. Cara saya hanya memakainya didalam bilik yang bersuhu sekitar 30darjah (tanpa aircond dan kipas). Itu pon peluh keluar dengan banyak. Saya memakainya sambil duduk didepan komputer melayari internet atau bermain game. Setelah membukanya sejam kemudian belt tersebut menjadi lembab(dengan peluh).


Testimoni dari kak ashtar :

akak very month mesti ada tukang urut tolong urutkan badan ni. Dia kata lemak kan pangkal peha ni senang lak masa nak picit. Takde mengeras macam selalu bila dia urut. Berkat pakai paha tu lah. Masa dia urut/picit kat peha memang rasa sakit semacam. Rasa cam nak terkencing laa... Tapi leh tahan le. Maybe lemak dah bayak terkumpul kat sini. So, masa dia urut tu rasalah leganye.

Akak pun ape lagi, lepas dia balik umah terus ukur ngan tali tape, Emm... alangkah syioknya dah kurang 2cm. Ni yang buat nak berkeje keras lagi ni.



Testimoni dari zatie_fy :

dah terima barang tu...in good condition sumernyer...
ni sy dah try yg peha punya..tp cam kecik sket r..jd sy pakai ke bawah sket...
mujur dier stretchable...bole la jugak di zipkan...dan zip pun bole di matikan...
tak melurut ke bawah...biler dah zip tu..sy naikkan sket ke atas..
ok ker...tak merosakkan ker...
tunggu tgk nanti kalo dah bole tukar zip ke 2...
mungkin bole naikkan ke atas lagi sket kot...

td pakai sekejap..igt nak smpai balik umah...
tp biler jalan..dier bergeser tu..bunyi2...so dah bukak...
maleh nanti org tanya2 la aper bunyi2...
mlm kat umah la pakai balik....sekali ngan pinggang tu..
tp cam ader rasa sket2 haba la...sy rs cam tu la..betul ker?

lepas dah pakai...tak gatal2 pun...rasa biasa jer....
oo..tak leh pakai tido ker...
tp mmg smlm pakai pastu masa nak tido tu bukak...mlm td pakai dlm 3 jam gitu la..
dier paling bagus pakai baper jam dlm sehari?
yg peha tu....pas bukak kat peha...sy letak kat betis plak...
hehe....pakai zip yg ke 4 la....kira pasni kalo zip 4 tu dah longgar, betis dah kecik la tu kot....
huhuhuhu.....
hm..pastu masa pas bukak tu...mmg mende tu dier lembap2....tp takde la nampak peluh melekat2 kat situ....
cuma lepas pakai mende tu...walaupun dah bukak, satu bdn jd berpeluh2 r....



Testimoni dari Tiey :

Alhamdulillah setelah menggunakan G4SS untuk Pinggang selama 2 minggu lebih kurang... ukuran pinggang tiey telah berkurang sebanyak 7cm!!! Macam tak percaya sebab masa pakai tu tak rasa sangat berpeluh sebab G4SS nih menyerap peluh... Nih yang buat bertambah semangat nak teruskan pakai nih.. Harap2 bulan pose nih banyak lagi boleh kurang....



Testimoni dari saya sendiri :

20 Ogos :
Saya mula memakainya dengan saiz ke-3. Memang agak sendat dengan saiz 3 ni, tapi saya tahankan. Saya pakai sekurang-kurangnya 9 jam sehari.

21 Ogos :
Pakai sepanjang di office. Fuhhh..peluh keluar memang banyak, terutamanya kalau saya terkejar-kejar nak bereskan kerja. Lapisan dalam memang terasa lembab dan basah bila saya buka. Angin dari badan pun banyak keluar

25 Ogos :
Saja-saja je nak try ukur pinggang lepas 5 hari guna. Alhamdulillah...dah turun 1cm!!

1 September :
Saya ukur lagi setelah 12 hari mengguna G4SS. Hasilnya? Fuhh...dah turun lagi 2cm!!

Hari ni (5 September) :
Saya cuba tukar saiz dari saiz ke-3 kepada saiz ke-4 kerana saya rasa macam dah longgar sikit untuk saiz ke-3 tu. Fuhh..macam tak percaya, saya dah mula muat untuk pakai saiz ke-4 walaupun agak sendat lagi !!!



Testimoni dari Beatty :

Saya baru passkan G4SS peha kat Beatty hari Isnin lepas..Kelmarin la tu... tup2 semalam dia msg cakap ukur lilit peha dia dah kurang 1 cm!! Saya tanya dia bila dia pakai... dia ckp dia pakai malam lepas saya passkan kat dia tu... sampai le pagi esoknye bukak untuk mandi... lepas mandi pakai balik... lebih kurang kol 5 petang semalam dia ukur dah turun 1 cm.. huhuhu.. biar benar.



Testimoni dari Beatty :

Memang betul la kak....sekarang ni ukur lilit keseluruhan kurang 2cm...dah masuk ofis ni tak boleh pakai la..banyak bergerak nanti bunyi geseran dia makin kuat,..pakai masa malam jerk...jadi kalau proses pengurangan tu lambat kena terima gak..



Testimoni dari mia_rin :

Kak, shape belt tu dah sampai semalam. Semalam pakai dlm 1 jam berpeluh banyak. Pastu 2X melabur. Mngkin buang toksin kot..

Pakai petang dalam kol 5 lps balik keje. Mmg berpeluh giler la. Agaknya peyut ni banyak sangat lemak.. hik hik.. Saya memang payah ckit nak melabur.. tp laju plak lepas guna shape belt ni.



Testimoni dari dena :

testimoni perut & pehe

perut makin bes (padat, mengecik, saiz kurang 1inci)
time pakai senang je kentut, sendawa, buang air, selere makan menten hehehe

tang pehe - dh bley pakai kain bj kurung yg lame huhu

nk lg mengancam - pas pakai krim panas + G4SS + joging/walking/kemas umah ke/mengejar anak2 (xkesah la anak sndr ke anak kucing ke )
heheh sure lg cpt b'peluh

pehe tu pakai kt umah je sbb time keje payah la,
kalau sabtu ahad syok sket bley pakai siang ke mlm & mlm ke pg (time tdo la ni) hehehehehe

kurang bape inci tu yg xbley nk ckp sbb xcatit pn. ade gak ukur tp nmpk cam xsusut je tp muat lak pakai kain lame (yg dulunye ketat hehe)

tp tu la kalau pakai time tdo - peluh nye xseberape
kalau pakai time tgh buat keje, kire b'gerak bnyk mmg peluh sakan
yg pehe tu xde la cover smp lutut tp dpt la cover bhgn lemak tepu tu (bwh pantie line tu kn).



Testimoni dari sakura2503 :

nk cite camana ye...
yg pinggang tu memula pakai zip ke2 b4 pose la...
lps 2 minggu pose until now, pakai zip no3...
sukanye hati...
jeans yg b4 nie, x leh zip skang dh leh pakai balik...

hat yg peha tu...pakai mlm time tdo je...
x tukar2 zip lagi (1st zip)
tapi yg pasti memula pakai dulu susah gile nk
zip, skang ni cam dh loose sikit la...
ish...bile la nk tukor zip no2 ye....
agaknye bnyak sgt lemak tepu kt situ kot



Testimoni dari aruzieaby :

kita nk kasi testimoni gak lah.. (selalu tak ingat.. )

(dah sebulan pakai, utk yg belt kat perut tu) mula2 start dgn zip kedua la.. mggu kedua pakai rasa2 dah kurang 1 1/2 inci... pas tu lama2 pakai rasa macam longgar plak kat bahagian dada... ukur balik pinggang tu.. ala.. tak boleh la nk masuk zip yg ke-3... pas tu sabtu lepas kita ukur balik, boleh dah masuk zip yg ke-3.. suka nye hati..
(tue pn bkn pakai selalu.. ada gak skip... time keje and weekend kat sini je kita pakai.. kalo balik kg, tak de la pakai... )



Testimoni dari cikjah81 :

cik jah dh perasan peha cm dh kecik sket... pakai yg zip paling pesar pun dh selesa... masa mula2, rasa ketat gile... ni dah selesa nk pakai, x ketat sgt... bgn tido, berpeluh sket kat peha... bagus, x yah wat exercise... malas tul nk g excercise...

cik jah pakai lum smpai seminggu lagi... sekiranya berlaku perubahan step, cik jah akan bgtau... skang ni masih step 1 lagik... tp step 1 pun dh selesa pakai, x ketat sgt cm 1st time pakai

oleh sbb pkai step 1 dh x ketat... so cik jah tukar ke step 2 plak... nk bg peluh kuar banyak sket... klu dulu x leh nk sarung sluar saiz XL... skang ni dh boleh sarung la... XL? besarnya peha aku ...



Testimoni dari cekputeh82 :

tujuan post ni sbb nk bg testimonial...
puteh ni jenis badan kecik molek je.
tp peha, jgn cakap le, mmg besar, xtau le pe sal yg jd besar kat peha.
nak2 lps bersalin ni. semua seluar masih lg muat, tp mmg jd ketat kat peha, nk nmpk xcun langsung.. malu nk pakai...
macam2 dah buat, puteh jogging tiap2 ptg tau, tp still mcm tu gak..
i guess may b sbb dah keturunan,so mmg xkan kecik peha ku ni...

then,setelah masuk usha2 kat sini, ditakdirkan teruja la pulak ngan shape belt yg sofeaki jual..
secara senyap2, puteh pon PM fea..
ingat lg, puteh start pakai shape belt utk peha tu dlm bulan 7, 30 haribulan kalu xsilap..
punya la besar peha ku smpai seksa sungguh nk kenakan zip shape belt tu..
kiranya zip yg paling luar tu pon mmg xmuat ngan peha ni..
kugagahkan juga menahan nafas setiap kali nk memakai shape belt tu..
lagi satu, mula2 pakai, puteh mg rasa gatal sgt2 kat peha..
bila bukak je shape belt tu, ku garu sepuas2nyer sampai calar2 n pedih2..
xtau le pasal gatai sgt.. lps tu hubby bg cadangan, sapu bedak kat peha, baru pakai belt tu..
lps tu, baru la ok skit.. lama kelamaan, dah xrasa pe2 dah...
puteh pakai setiap hari, ke opis, tido mlm... bila basuh, mmg akan kerinkan depan kipas angin, sbb nk pakai cepat..
sehari pon xpenah tinggal pakai shape belt tu.
mmg banyak perubahan dier, puteh mmg xambik ukuran berapa dah kurang..
tp test balik suar2 lama n baru..
tang peha tu mmg nmpk perubahan, terasa sgt selesa n dah xketat.
longgar je tang peha tu..
n minggu lps dengan bangga nya puteh nk bgtau yg puteh dah berjaya pindah zip yang kedua....
zip yg luar tu dah mmg xleh pakai,kalu guna zip luar tu, belt tu akan melorot jatuh sendiri. bayangkan, betapa banyak lemak dah dibakar kat peha tu, dulu zip luar tu pun seksa nk di zip..
so, dlm masa sebualan setengah, puteh dah berjaya tukar ke zip yg kedua..
peha pon dah nmpk cun, selulit pon dah menghilang sedikit demi sedikit..
seluar2 lama pon semua dah leh pakai balik...

kesimpulannya, ku sgt2 berpuas hati dgn shape belt tu.. n puteh cadangkan sapa2 yg ada prob mcm puteh ni, try la shape belt tu. janji kena selalu pakai, jgn tinggal... puteh mmg semenjak pkai shape belt ni, dah x pi jogging dah..
malas pon ye gak..cuma sekali sekala skipping kat umah. hehehehe..

thanks a lot to fea, sbb perkenalkan barang yg sgt2 berguna ni.



Add Me


Kategori
Links
Mail / Order

Name:
E-Mail:
Subject:
Message:

Tuan Kedai
Sofea Aki

email to : sofea_aki@yahoo.co.jp


Jana Pendapatan RM450-RM1500 Sehari!! Ads4Buck$
Kotak Mesej

Tetamu
online
Cari Apa?
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。