FC2ブログ
--------(--)

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
2006-07-13(Thu)

Jamtangan Lelaki dan Wanita

Jamtangan Original Dari Swatch
Jam Swatch

Harga : RM270 termasuk kos pos


G-Shock dan Baby-G : Lover's Collection
Jam pair G-Shock dan Baby-G Lovers Collection

Jam pair G-Shock dan Baby-G  Lover’s Collection

Sesuai bagi mereka yang nak jam pair dengan suami/pakwe/abang/abah dan lain2 lagi.
Harga : RM690 untuk 2 utas jam termasuk pos

スポンサーサイト
2006-07-13(Thu)

Key-chain

Key-chain untuk handphone (bentuk loceng Jepun)
Key-chain untuk handphone (bentuk loceng Jepun)

Design terbaru untuk musim panas tahun ni. Loceng ni dipanggil fuurin. Masyarakat Jepun akan menggantung loceng ni di tingkap rumah pada musim panas dan tiap kali angin bertiup, loceng tu akan berbunyi dengan comelnya.
Harga : RM20 termasuk kos pos



Handphone key-chain bentuk Pen PILOT (dakwat basah)
Handphone key-chain bentuk Pen PILOT 1

Bila letak di handphone, rupanya jadi begini:
Handphone key-chain bentuk Pen PILOT

Harga : RM16 termasuk kos pos

2006-07-13(Thu)

Apron Clip

Apron Clip for Babies-Kids 1

Apron Clip for Babies-Kids


Sesuai digunakan masa makan kat luar/outdoor. Jadi tak comot baju baby/kids. Talinya panjang, boleh diadjust ikut saiz baby/kids.

Color : Biru dan pink
Harga : RM10 termasuk kos pos



2006-07-13(Thu)

Penyangkut pada stroller baby

Kimono

Boleh dipusing 360darjah, dan boleh menampung berat benda maksimum 2kg.
Harga : RM12 termasuk kos pos
2006-07-13(Thu)

Pelapik ketiak

Pelapik ketiak(untuk menyerap peluh supaya tak stain pada baju dibahagian celah ketiak)
asewaki

Harga(termasuk pos) :
Pek percubaan(6 keping) : RM10
Pek sederhana(20keping) : RM35
Pek besar(40keping) : RM52

2006-07-13(Thu)

Oil Blotting Paper(Kertas kedap minyak untuk muka)

High Quality Oil Blotting Paper(Kertas kedap minyak untuk muka berkualiti tinggi)
Oil blotting paper

Kuantiti : 120 helai
Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Papangantung ’TOILET’

Papangantung ’TOILET’

Sesuai bagi mereka yg sukakan barangan hiasan simple dan comel untuk diletak dirumah.
Harga : RM10 termasuk kos pos



2006-07-12(Wed)

Pelbagai jenis penyangkut di bilik air

Toothbrush holder
Boleh letak 2 batang berus gigi.
Toothbrush holder2

Toothbrush holder

Warna : Hijau, putih dan biru
Harga : RM9 termasuk kos pos



Penyangkut shaver
Penyangkut shaver

Harga : RM9 termasuk kos pos

2006-07-12(Wed)

Cover untuk simpan barang bawah katil

Cover ut simpan barang bawah katil


Masukkan barang-barang yang kita tidak guna(contohnya majalah, baju, selimut etc) dan simpan ke bawah katil. Jadi bahagian bawah katil akan nampak tersusun dan kemas.

Material : Non-woven fabric (polipropiren)
Saiz : 75cm(panjang) x 30cm(lebar) x 14cm(tinggi)

Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Cover untuk dress/baju kurung (jenis berzip)

Cover utk dress-baju kurung

Bercorak floral, separuh lutsinar. Boleh nampak di dalamnya baju apa yang kita simpan. Ada sikit bahagian lutsinar begini:
Baju kimono utk budak lelaki2

Berfungsi untuk menghindarkan baju yang hendak disimpan lama dari berkulat atau menjadi pudar/kusam dimakan usia.

Material : Non-woven fabric (polipropiren)
Saiz : 130cm x 60cm

Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Cover untuk menyimpan tilam/selimut(benda2 besar)

Cover utk simpan tilam-selimut(benda2 besar)


Saiz 118cm(panjang) x 60cm(lebar) x 30cm(tinggi)
Material : Non-woven fabric (polipropiren)

Harga : RM12 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Cover utk suit/blouse

Cover utk suit-blaus

Sama fungsinya macam cover dress/baju kurung, cuma saiznya pendek, sesuai dengan kegunaannya iaitu untuk menyimpan blouse/suit.
Berfungsi untuk menghindarkan baju yang hendak disimpan lama dari berkulat atau jadi pudar/kusam dimakan usia.

Material : Non-woven fabric (polipropiren)

Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Cover utk tombol pintu

Jenis kain denim - corak kucing:
Cover utk tombol pintu(denim corak kucing)


Corak floral:
Cover utk tombol pintu(corak floral)


Corak Hello Kitty:
Cover untuk tombol pintu(Hello Kitty)


Harga : RM9 each termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Jigsaw puzzle

Kesemua jigsaw puzzle ini diperbuat dari kertas yang tebal dan berkualiti. Kualitinya berbeza dengan jigsaw puzzle yang ada dijual di Malaysia.

1. Sakura dan gunung Fuji(1000 pieces)
Jigsaw puzzle-Sakura dan gunung Fuji(1000 pieces)

2. 2. Kemerahan Momiji(mapple) (1000 pieces)
Jigsaw puzzle-Kemerahan Momiji(mapple) (1000 pieces)

3. Gunung Fuji Waktu Senja(1000 pieces)
Jigsaw puzzle-Gunung Fuji Waktu Senja(1000 pieces)

4. Gambar sunset dari puncak Fuji(1000pieces)
Jigsaw puzzle-Gambar sunset dari puncak Fuji(1000pieces)

Harga : RM150 each termasuk pos

Deretan sakura(300 pieces)
Jigsaw puzzle-Deretan sakura(300 pieces)

Harga : RM90 termasuk pos


Edisi GUNDAM:
Gundam 1(500pieces)
Jigsaw puzzle-Gundam 2(500pieces)

Gundam 1(500pieces)
Jigsaw puzzle-Gundam 1(500pieces)

Harga : RM120 each termasuk kos pos


Gambar anime : 'Ada benda yang tak ternilai harganya'
Jigsaw puzzle-Ada benda yg tak ternilai harganya

Maksud kata-kata tulisan Jepun tu:
"Ada benda yang tak terbanding nilainya"
(Tu sebab kucen comel tu tertunduk sedih, taktau nak pilih ikan ke cinta)
Saiz : 108 pieces
Harga : RM85 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Penggantung barang belakang pintu

Penggantung barang belakang pintu


Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Penyangkut tuala Hello Kitty

Penyangkut tuala Hello Kitty

Harga : RM12 termasuk kos pos

2006-07-12(Wed)

Pelekat kaki buang toksin (Manzoku Foot Pad)

Pelekat untuk buang sisa toksik dalam badan ini adalah merupakan satu kaedah yang diperkenalkan dari negara Jepun. Sistem urat kaki kita(refleksologi) yang mengumpulkan kesemua organ dalam badan di telapak kaki membuatkan terhasilnya idea untuk mencipta pelekat ini.
Dengan hanya menampal pelekat ini sebelum waktu tidur malam, ianya akan membantu badan anda untuk mengeluarkan sisa-sisa toksik yang terkumpul di dalam badan kita akibat dari udara yang tercemar, pemakanan harian kita dan juga akibat rokok.


Rajah refleksologi


Lihat betapa kotornya toksin yang terkumpul di dalam badan kita.
Pelekat kaki




Jenis-jenis pelekat kaki :

1. Pelekat kaki jenis biasa (with minus ion)
Pelekat kaki utk buang sisa toksin 32 keping

Harga : RM130 (32 keping) atau RM20 untuk 4 keping (trial pack)


2. Pelekat kaki jenis panas
Pelekat buang sisa toksin(jenis panas)

Sesuai untuk orang yang selalu sejuk-sejuk kaki dan juga untuk wanita yang dalam pantang selepas bersalin. Amat sesuai digunakan terutamanya waktu nak tidur bagi mereka yang selalu bermasalah tak boleh nak tidur dengan selesa. Juga elok jika digunakan oleh orang tua-tua kerana boleh memanaskan badan mereka waktu tidur.
Harga : RM130 (32 keping) atau RM20 untuk 4 keping (trial pack)


3. Pelekat kaki jenis beraroma
Pelekat buang sisa toksin beraroma

Ada 3 keharuman : Bauan ros, lavender dan camomile. Selain dari menyedut sisa toksin dalam badan, ianya jugak membuatkan kita dpt tidur lena dengan menghidu haruman yang semerbak sepanjang kita tampal pelekat di kaki.
Harga : RM10 untuk 2 keping





Originally Posted by j****d*** :

fea,
detox pad ni seelok2nya pakai brp kali yek dlm seminggu? or tiap2 hari ke? akak dah pakai semalam (sbb baru teringat hehehe..asik lupa je) mmg hitam..byk toksid tul



Originally Posted by jelita :

baru 2 hari pakai detox pad ni...aisehman keladak maaa tp oklah baru la kita tahu toksin dlm badan keluar kan. hari pertama pakai rasa biasa je...2nd day pakai..kul 5.30 pg dah bangun tido pun lena jer..rasa ringan badan ni

mlm kang sambung pakai lagi



Originally Posted by mira83 :

abg aku pon ada pakai gak.abg aku jenis kaki kecik perot besar...tukang masak kat hotel jadi kerap berdiri dan memang selalu sakit kaki...cramp la ape sumer la...so aku bg la dia try pakai...dia pon pakai tapi pandainya abg aku ni sebab dia pakai pelekat tu kat tapak kaki dengan keadan satu betul satu lagi terbalik jadinya secara tak langsung dia mmg dapat rasa perbezaannya..jadi bila pagi dia bangun nak pergi kerja..satu kaki sakit la sebab salah tampal...yang satu lagi ok.takda la sakit2, lenguh bagai..



Originally Posted by honey_sweet13 :

dah tampal dah malam tadi... best giler...
masa mula2 tampal lagi dah rasa cam ada benda tarik2 kulit kaki honey...
even tampal kat tengah2 tapi rasa seluruh tapak kaki mcm ditarik2... x der lah
kuat rasa tu... mild jer...
tapi best... very comfortable....
pas tu bgn pagi td excited giler nak tgk hasil....
mula2 tu rasa mcm x der effect kat pelekat tuh...
(masa ni lom remove lagik pelekat dr tapak kaki)....
then honey remove... tu dia.... berkeladak warna cokelat + oily
pelekat tu... color dier lagik cokelat dr gambar yg fea tepek....
banyak giler toksin yg bersarang kat badan nih rupanyer...
( x sempat amek gambar lagik)...

yg lagi best.... rumah honey 2 storey... biasa klu bgn pg nak turun bawah tu...
adoi mak... sakit betul kaki ni nak menapak... macam org tua jln...
siap pegang dinding lagik...
tapi hari ni... wah laju jer honey turun tangga.... siap lari2 anak2 lagik...
badan rasa lebih fresh dr hari biasa....

tq fea..... rekemen barang baek punya.....



Originally Posted by fla*** :

mmg ok sgt pakai... my experience.. kaler greyish brown, lendir2 jugak.. n some blood spots.. err normal ke ada blood spots ek??
but mmg fresh bila bgn pagi...



Originally Posted by ogy*** :

fea .. satu rumah pakai sekarang nih. alhamdulillah, Mak akak pakai, kaki dia yg bengkak (water retention) sbb sakit jantung, jadi kurang. sekarang ni Mak mmg rajin pakai. dia kata kaki rasa ringan. thanks ye fea, melayan kami adik-beradik.

pelekat toxins fea ni mmg bagus, tak caya tanya kat fea, berapa keping kami beli



Originally Posted by fis*** :

fea ...nak bagitau poslaju jepang dah sampai semalam .. spt biasa kastam sudah buka dulu la ... comey la tulisan fea

sebelum saya pakai pad ni ...saya akan rendam kaki dlm air panas + garam laut mati zara (cosway) ... hasilnya esok pagi pad akan tukar warna coklat dan melekit2 ... jalan pun jengkit2 ke bilik air takut lantai kotor



Originally Posted by caro*** :

ok.. malam tadi start pakai Manzoku Pad..
Cara pemakaian same la macam Kino...Tepek kat tumit . saya biasa pakai awal dlm ko. 9.30pm pastu sarungkan stokin n smbung wat kerja2 umah la..
Kalau pakai lewat sgt x maximum dpt 8jam kan..
Pakai stokin tu bkn aper..nak elak alas tilam kotor *& . .Pagi subuh bangun , buka pad..

Hasilnye ...cam biasa coklat n b'minyak2..tapi sbb saya dah biasa pakai KINO sblum ni.. warna coklat tu x pekat sgt la tpi still b'minyak..Malam tadi pakai yg 'panas' punya.Dlm keadaan t'baring atas katil tu..leh rasa cam kat tumit tu b'denyut2. Cam pad tu tngah menarik2 kuar toksin.Pas tu t'lena smpai pagi..

Sekian dari bilik berita..

P/s : pic x yah tepek la ya..kang x lalu org nak bfast




2006-07-12(Wed)

Wakilala Clear Essense

Wakilala Clear Essense

Fungsi:
Sebagai essense untuk membantu menanggalkan melanin2 lama kulit yang membuatkan bahagian ketiak/celah kelangkang jadi hitam. Cuma amalkan menyapu setiap hari, dan kulit akan perlahan-lahan menjadi cerah dan licin.
Kandungan : 120ml
Harga : RM42 termasuk pos - DISCONTINUED

2006-07-12(Wed)

Wakilala Wash Peeling

Wakilala Wash Peeling

Fungsi:
1. Membersihkan dan melunturkan sel-sel kulit lama yang mengakibatkan bahagian ketiak menjadi hitam dan lebam.
2. Mencuci dan menghilangkan bau ketiak yang kurang menyenangkan akibat proses perpeluhan.
Kandungan : 90g
Harga : RM38 termasuk pos - DISCONTINUED
2006-07-12(Wed)

Cooler Bag

Digunakan utk menyimpan makanan dan minuman sejuk/panas, dan utk mengekalkan haba sejuk/panas barang yang disimpan. Sesuai dibawa ke piknik, BBQ, bekal ke pejabat dan lain-lain tujuan.

1. Saiz besar
Cooler bag(besar) 1

Cooler bag(besar)

Semua gambar mug, bekal dan cawan2 tu adalah barang2 yang boleh diisikan sekaligus didalam beg ni. Saiznya lebih besar dari cooler bag yg first pea jual. Warnanya pula terdapat antara warna biru muda atau biru gelap.
Harga : RM18 termasuk pos

2. Saiz sederhana
Cooler bag blue

Cooler bag

Saiz anggaran : muat utk masukkan 6 botol air tin

Harga : RM12 termasuk kos



2006-07-12(Wed)

Acuan Telur/ Cookies

Acuan Telur

Boleh digunakan utk buat pancake, puding, telur mata kerbau, burger, cookies dan sebagainya. Terdapat dalam bentuk heart dan bunga.

Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Acuan Muffin

Acuan Muffin

Cuma tuang batter ke dalam acuan, dan terus masukkan ke dalam oven. Tak perlu nak dialas atau divarnis dgn apa-apa lagi. Acuan ni walaupun kertas, tapi memang boleh digunakan di dalam oven(bersifat tahan haba). Selepas siap dibakar, cuma koyakkan kertas dan muffin pun siap untuk dimakan.

Kuantiti : 10 helai utk saiz sederhana, 8 helai utk saiz besar

Harga : RM10 termasuk pos
2006-07-12(Wed)

Alas meja-almari hiasan

Alas meja-almari hiasan

Diperbuat dari plastik yg tahan lasak dan tebal. Tidak mudah rosak. Senang nak dibersihkan.

Saiz 30cm lebar, 2meter panjang

Harga : RM12 termasuk pos
2006-07-12(Wed)

Egg slicer

Egg slicer

Cuma letak telur atas tempat pemotong, dan tekan pemegang. Dengan pantasnya telur rebus akan terpotong cantik seperti di dalam gambar.

Harga : RM10 termasuk kos pos


2006-07-12(Wed)

Kitchen paper(tissue) holder bermagnet

Kitchen paper(tissue) holder bermagnet


Cuma lekatkan pada petiais atau benda-benda besi lain dan gantungkan kitchen paper. Kalau nak guna paper, cuma tarik kebawah(macam dalam gambar). Memang ringkas dan mudah.

Harga : RM15 termasuk kos pos

2006-07-12(Wed)

Pelapik cawan cork coaster

Pelapik cawan cork coaster


Ada 10 keping dalam 1 set. Terdapat juga dalam bentuk bulat, empat segi dan heksagon.

Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Rak kecil utk isi barang dapur

Rak kecil utk isi barang dapur


Harga : RM10 termasuk kos pos
2006-07-12(Wed)

Waffle Maker 4 Segi

Waffle Maker 4 Segi


Harga : RM139 termasuk kos poslaju
Add Me


Kategori
Links
Mail / Order

Name:
E-Mail:
Subject:
Message:

Tuan Kedai
Sofea Aki

email to : sofea_aki@yahoo.co.jp


Jana Pendapatan RM450-RM1500 Sehari!! Ads4Buck$
Kotak Mesej

Tetamu
online
Cari Apa?
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。